joi, 7 noiembrie 2013

Zveltaform (Mango si fructul pasiunii) + Emocalm Cadou

Zveltaform (Mango si fructul pasiunii) + Emocalm Cadou









                                                            68,85 ron





ZVELTAFORM este un supliment alimentar cu un conţinut proteic ridicat, recomandat în curele de slăbire. Formula sa complexă şi echilibrată aduce un aport important de: proteine, fibre vegetale (prin seminţele de psyllium şi inulină), extract decofeinizat din boabe de cafea (SVETOL) şi picolinat de crom, componente cu rol de menţinere a greutăţii corporale în limite normale.


Rolul proteinelor în curele de slăbire.
În organism, proteinele îndeplinesc un rol structural, de refacere şi creştere a ţesutului muscular. Particularitatea transformării lor în organism constă în aceea că, ele necesită consum de energie în timpul digestiei. Pe acest rol se bazează dietele bogate în proteine, din care lipsesc însă glucidele şi lipidele.

Rolul fibrelor vegetale în reducerea greutăţii corporale.
În organism, fibrele vegetale au proprietatea de a fixa o mare cantitate de apă, mărindu-şi volumul. Astfel, în stomac şi intestin acestea se umflă, tâind pofta de mâncare şi generând senzaţia de saţietate.

Ce este SVETOL?
Svetol este un extract decofeinizat din boabe verzi de cafea, cu rol în reducerea absorbţiei intestinale a glucozei şi menţinerea greutăţii corporale în limite normale (conform studiilor EFSA).

Rolul cromului în organism.
Cromul este un mineral care în organismul uman se găseşte în cantităţi mici, el jucând un rol important în metabolismul lipidic şi glucidic. Picolinatul de crom este o sare a cromului care ajută la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge.

AVANTAJELE CUREI CU ZVELTAFORM:

ZVELTAFORM contribuie la menţinerea greutăţii corporale în limite normale, prin:
  • reducerea cantităţii de alimente ingerate prin instalarea senzaţiei de saţietate,
  • menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge,
  • reducerea absorbţiei intestinale a glucozei,
  • susţinerea procesului de detoxifiere a organismului.

MOD DE ADMINISTRARE:
Flacon cu pulbere:
Adulţi: câte 4 linguriţe dozatoare de 2 ori pe zi, la prânz şi seara.

Cantitatea recomandată se amestecă cu 250 ml (o cană) de lapte, iaurt, suc de fructe, supă strecurată sau apă şi se consumă imediat. Este foarte important ca, imediat după fiecare administrare să se consume încă minim 250 ml de lichide. Doza recomandată se administrează cu 30 de minute înaintea mesei de prânz, iar seara poate înlocui cina.

Se recomandă administrarea produsului pe o perioadă de minim 30 de zile.

ATENŢIONĂRI:
Pe perioada administrării produsului trebuie să se consume minim 2 litri de lichide pe zi. Ingerarea unei cantităţi insuficiente de lichid poate conduce la constipaţie.
Pulberea nu se consumă ca atare, ci numai amestecată cu lichide (pentru evitarea pericolului de înecare).

RECOMANDĂRI:
Pentru obţinerea unei eficienţe maxime se recomandă:
-o dietă hipocalorică, cu mese mai puţin consistente (salate, fructe, cereale integrale fierte, supă cremă, legume fierte etc.), condimentate după gust;
-evitarea alimentelor cu conţinut caloric ridicat: carne de porc şi de oaie, mezeluri, lactate grase (unt, smântână, caşcaval, brânză topită), sosuri, maioneze, prăjeli, dulciuri rafinate etc.;
-evitarea consumul de alimente după ora 19;
-asocierea cu produsul EMOCALM comprimate (câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu o jumătate de oră înaintea produsului ZVELTAFORM), în caz de foame emoţională;
-asocierea cu produsul GANOZHEOLYTH comprimate (câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu o jumătate de oră înaintea produsului ZVELTAFORM), în cazul acumulării de toxine.

REACŢII ADVERSE:
Produsul este în general bine tolerat, rareori putând apărea tulburări gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipaţie sau diaree) şi alergii cutanate.

OBSERVAŢII:
În cazul apariţiei reacţiilor alergice se recomandă întreruperea administrării. În cazul apariţiei unor efecte adverse cu manifestări gastrointestinale (disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipaţie sau diaree) se reduce doza administrată până la dispariţia simptomelor.

PRECAUŢII:
Produsul scade absorbţia intestinală a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomandă administrarea acestora cu o jumătate de oră înaintea ingerării produsului ZVELTAFORM.

CONTRAINDICAŢII:
Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.


INGREDIENTE: mazăre (Pisum sativum) - pulbere cu 85% proteine din seminţe (41,3%); psyllium (Plantago ovata) – tarâţe (37,17%); cicoare (Cichorium intybus) - fibre solubile cu minim 90% inulină din rădăcini (12,399174%); ceai-verde aromat (Camelia sinensis) - pulbere din frunze cu bucăţi de ananas, bucăţi de mango (mango, maltodextrina, lecitina din floarea-soarelui <1%), petale de trandafir, arome (8,26%); cafea SVETOL (Coffea canephora) - extract apos decafeinizat 6-8:1 cu minim 45% acizi clorogenici din boabe verzi (0,83%); şteviozidă; picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,000826%)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu