joi, 7 noiembrie 2013

Detergent Lichid Rufe Albe Si Color Ecologic 2l


Detergent Lichid Rufe Albe Si Color Ecologic 2l

























45,88 ron 


Detergent bio lichid din plante, recomandat hainelor colorate din din bumbac, in, canepa si fibre sintetice. 
Acest produs se poate folosi cu succes si la temperaturi scazute si pentru imbracamintea inchisa la culoare.

Ingrediente: sapun din ulei de rapita*, surfactantii din zaharuri, alcool sulfat din ulei de cocos, alcool vegetal (etanol), sulfat din ulei de ricin, citrat, ulei esential natural de lavanda* (contine linalool), aditivi balsamici*, apa turbionata.
* certificat cultivat organic, colectat din plante salbatice. 

Caracteristici speciale produs :

Metoda speciala de saponificare care economiseste energia, utilizarea uleiurilor si a uleiurilor esentiale din cultivatii organice certificate cat si raportul foarte favorabil pret/ performanta de spalare pentru un detergent lichid sunt cateva din caracteristicile deosebite ale acestui produs.
eco garantie eco control vegan

Originea si proprietatile ingredientelor :

Sapunul, surfactantii din zaharuri si alcoolul sulfat din ulei de cocos actioneaza impreuna intr-un mod complementar si de intensificare reciproca in acest detergent lichid. Pentru sapun, uleiurile vegetale, partial din cultivatii organice certificate, sunt saponificate printr-o procedura speciala cu ajutorul hidroxidului de potasiu si fara un generator extern de caldura.
Sapunul ca substanta activa de spalare incorporeaza intr-un fel unic toate proprietatile necesare procesului de spalare inmuierea, slabirea si absorbtia murdariei.
In aceasta privinta, sapunul este intensificat de surfactantii din zaharuri si de alcoolul sulfat din ulei de cocos care sunt derivate din materii prime bazate in totalitate pe plante, zahar, amidon si ulei de cocos prin transformari chimice cu ajutorul acizilor. In acelasi timp, aceasta combinatie elimina dezavantajul sapunului, mai exact formarea sapunului de calciu, care se poate depozita pe rufe daca dozarea de balsam nu este potrivita.
Alcoolul, care provine din fermentarea amidonului vegetal, ajuta la pastrarea detergentului lichid astfel permitand o concentratie ridicata a substantei active de spalare.

Date tehnice:
Densitate: (20 C), aprox. 1.02 g/cm
Valoare pH: (20 C) ( 5g/l H2O ) aprox. 8.5 9.5
La temperaturi sub 10-15 C, produsul isi schimba aspectul si devine mai dens si mai mat, dar aceasta dispare din nou in conditii calde si dupa o agitare usoara daca este necesar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu